HTML

df

HTML

Simpson család Fan site

Friss hírek A Simpson családról

Navigáció

Navigáció

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Archívum

A Simpson család - A film

2009.06.25. 03:23 Simpsons

A Simpson család – A film (The Simpsons Movie) egy 2007-es animációs vígjáték David Silverman rendezésében, A Simpson család című televíziós rajzfilmsorozat alapján. A forgatókönyv a sorozat tizenegy legtevékenyebb írójának munkája. A szereplők hangjait a sorozatból megismert színészek szolgáltatják, így Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer, Pamela Hayden és Tress MacNeille, továbbá egy jelentős mellékszerepben feltűnik Albert Brooks, illetve Tom Hanks és a Green Day együttes is megjelenik egy-egy kisebb epizódszerepben.

Miután A Simpson család nagyvászonra ültetésére tett korábbi kísérletek elbuktak a forgatókönyv hossza és az alkotók hiánya miatt, a produkciós munkálatok 2001-ben kezdődtek meg. Számos cselekményötlet merült fel a forgatókönyvírókban. A szkriptet százszor is átírták, még az animáció megkezdését követően is. Mindez azt jelentette, hogy „két filmnyi” elkészült anyagot ki kellett vágni, köztük Isla Fisher, Minnie Driver, Erin Brockovich és Kelsey Grammer cameóját. Kapcsolt termékekre szóló szerződést kötöttek a Burger Kinggel és egyebek mellett a 7-Elevennel, akik válogatott üzleteket alakítottak át A Simpson családban szereplő Kwik-E-Martsszá. A film bemutatója a Vermont államban található Springfieldben volt, miután a város megnyerte a Fox pályázatát, melyre az USA összes Springfield nevű városa benevezhetett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://simpsoncsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr871206915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása